Dutch English

Uw thuiszorg in Gooi en Vechtstreek. Lokaal en met passie!

Broeder en Zuster Zorg levert verpleging en verzorging in regio Gooi en Vechtstreek. Met veel persoonlijke betrokkenheid, kwaliteit en oog voor uw wensen helpen wij u.
Neem direct contact op via e-mail
team1272@broederenzusterzorg.nl
of telefoon 088-2206015
Uw thuiszorg in Gooi en Vechtstreek. Lokaal en met passie!
Broeder en Zuster Zorg levert verpleging en verzorging in regio Gooi en Vechtstreek. Met veel persoonlijke betrokkenheid, kwaliteit en oog voor uw wensen helpen wij u.
Neem direct contact op via e-mail
team1272@broederenzusterzorg.nl
of telefoon 088-2206015
Wij van Broeder en Zuster Zorg staan voor u klaar om de beste thuiszorg te leveren in Gooi en Vechtstreek.
Wij zijn transparant, servicegericht, lokaal en betrokken. In uw wijk hebben wij een zorgteam klaarstaan, zodat de zorgtaken snel kunnen worden opgepakt. U heeft persoonlijk contact met ons als zorgteam – leer ons verder op deze pagina beter kennen – en wij schakelen snel! “Zorg altijd dichtbij” is onze slogan. Voor u gaan wij op zoek naar de best mogelijke oplossing voor uw zorgbehoefte. Ons team in Huizen en omstreken vindt het specifiek van belang dat u persoonlijk betrokken wordt in het zorgproces.

Het team

Wij – het team van Gooi en Vechtstreek – staan bekend om het persoonlijke en open contact met onze cliënten. Wij kennen u en u kent hen. Ons team staat klaar voor u, maar u wordt zelf – eventueel samen met uw familieleden – betrokken in het beslissingsproces. Wij zijn altijd bereikbaar dankzij het 24/7 telefoonplan en e-mailbeleid.

In de omgeving van ’t Gooi en Vechtstreek kunt u prachtig wandelen in de bossen en heiden. Ons team doet dit ook graag met u als u hier plezier aan beleeft.

Bij ons werken? Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde zorgmedewerkers!

Wat zijn de kernwoorden van ons team bij Broeder en Zuster Zorg

Betrokkenheid

Duidelijkheid

Bereikbaarheid

Samenhorigheid

Transparant

Warme zorg

Aandacht welzijn cliënt

Verpleging bij u thuis

Persoonlijke verzorging

Dementiezorg

Palliatieve zorg

Thuisbegeleiding

Kosten en indicatie

U hebt een indicatie nodig om de ingezette zorg van onze
verpleegkundige vergoedt te krijgen via uw zorgverzekeraar.

Beschikt u nog niet over deze indicatie? Geen probleem, dan verzorgen wij voor u de aanvraag!

U kunt uw verzoek daartoe indienen via ons:

In welke wijken in Tilburg en omstreken is Broeder en Zuster Zorg actief?

Broeder en Zuster Zorg is momenteel actief in de wijken met de volgende postcodes:

Huizen
Laren

Blaricum
Wijdemeren

Gooise meren
Hilversum

Weesp

Vergoeding van de zorg

Als u een client wilt aanmelden heeft u mogelijk vragen over de vergoeding van de zorg. Wij lichten dit toe op deze pagina. Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

ZVW en WLZ
Iedereen die in Nederland woont of werkt, heeft recht op zorg uit het basispakket. Dit is geregeld in de Zorgverzekeringswet (Zvw) en de Wet langdurig zorg (WLZ). Zorg kan bestaan uit een behandeling, een dienst of een product. In de Zvw/WLZ is een breed basispakket van zorg verzekerd. Zorg-verzekeraars en kantoren en voeren de Zvw/WLZ uit voor hun verzekerden. Zorgaanbieders hebben de verantwoordelijkheid om zorg te bieden die van goede kwaliteit is.
Zorg in natura
Het kan zo zijn dat de zorgverzekeraar een overeenkomst heeft met ons om zorg te leveren. In dit geval betekent het dat wij afspraken hebben met uw zorgverzekeraar. Ook in dit geval vergoed de zorgverzekeraar de kosten van de zorg. Dit wordt direct met de verzekeraar afgehandeld.
Persoonsgebonden budget
Door middel van het persoonsgebonden budget (pgb) kunt u – als verzekerde – zelf zorgaanbieders kiezen. U kunt het persoonsgebonden budget aanvragen bij de zorgverzekeraar. De regels voor uw persoonsgebonden budget kunnen per zorgverzekeraar verschillen, dus ga dit na bij uw zorgverzekeraar. Wij kunnen u hiermee behulpzaam zijn.
Privé Zorg
U kunt geheel zelfstandig bepalen hoe u de zorg wenst te organiseren. Wij stemmen dit met u en of uw naasten af om goede en passende zorg voor u te leveren. U betaalt uw privé zorg geheel zelfstandig. U kunt hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen.

Hulp nodig in uw wijk?

Meld u vrijblijvend aan via ons formulier

Contact met Broeder en Zuster Zorg regio Gooi en Vechtstreek

Heeft u een vraag of wilt u een cliënt aanmelden? Neem contact op met ons team in Gooi en Vechtstreek.

U kunt mailen naar: team1272@broederenzusterzorg.nl of bel naar het telefoonnummer van onze team: 088-2206015